Overfaldsalarm eller Panik knap? ntegreret GPS Tracking og flådestyring med overfaldsalarm For arbejdere som er...
Automatisk Alarmerings System Automatiske meldinger som giver dig overblik Med Navman Wireless får du...
CANbus Tracking integration Sæt nye standarder for chauffør effektivitet Vores CANbus Engine Management System...
Privat <=> Firmakørsel Knappen Lad din private kørsel være lige præcis hvad den er -...
 

Hvem bruger tracking?

Navman Wireless people

Hos Navman Wireless er det holdningen at et korrekt designet og implementeret GPS tracking system er i stand til at forbedre arbejdsdagen for de ansatte i virksomheder.

Fra receptionist til salgsteams, HR/personale direktører til bogholderi sparer det tid og arbejde, reducerer brændstof regninger, forbedrer kundeservice, øger fakturering og sparer penge.

  • Receptionist - giv et præcis svar om forventet ankomst når kunden ringer
  • Personaleafdeling - sørg for at personale overholder lovgivning og interne regler
  • Økonomidirektør - øg effektiviteten i virksomheden og optimer bundlinien
  • Salgsteam - Mere tid til salg øger resultater
  • Bogholderi - Automatiser gentagne opgaver som kørselsregnskab, løn m.m.
  • Køretøjsansvarlig - identificer hvor brændstof udgifter kan reduceres og følg service, leasing kilometer m.m.

Hvis du tror flådestyring kun handler om at indtaste kilometer når bilen tankes op, så læs lige lidt videre her...

Hvordan virker tracking?

tracking device cables

Vores trackingløsning benytter en sofistikeret kombination af satellit teknologi, dedikerede Vodafone linier og sikker digital lagring til at levere markedsførende pålidelighed. En Qube tracking enhed i hvert køretøj indsamler information fra satelliter og sender det via Vodafones globale mobile netværk til sikrede servere hvorefter de er klar til at blive læst på Computer eller iPhone igennem OnlineAVL software.

Hos Navman Wireless investerer vi løbende i denne infrastruktur og vores kunders data bliver flyttet via de mest sikre forbindelser og lagret i hostingfaciliteter byggede til opgaven. Det er dette overlegne tekniske fundament som gør at vi igennem mere end 10 år har gjort tracking og flådestyring synonyme med Navman Wireless.

Vi producerer selv alt vores hardware og software, og derfor er vi i stand til konstant at tilpasse og reagere efter vores kunders behov. I 2011 er der indtil videre benyttet et tocifret millionbeløb til intern forskning og produktudvikling.

CANbus Engine Management

Navman Wireless Seneste

Navman Wireless CANbus løsningen er designet med et eneste mål for øje:
At spare dig for penge!

Ved at høste informationer om hård opbremsning, høj hastighed og for høje omdrejninger kan du lukke det videnshul som begrænser din profit.

Få synliggjort hvor du kan forbedre, giv live informationer i førerhuset via heads-up-display, analyser problematiske ruter og fjern dårlige vaner. Med fornuftige rapporter leverer vi dig informationer du kan reagere på.


Automatisk Alarmerings System

Automatiske meldinger som giver dig overblik

Med Navman Wireless får du øjeblikkeligt alarmeringer enten som meldinger på computerskærmen, e-mail eller sms. Lige meget om du er på landevejen eller kontoret så har du 100% overblik

Bliv adviseret hvis en bil forlader et område den ikke burde forlade eller hvis den står stille med motoren i tomgang i for lang tid. Få øjeblikkeligt en SMS hvis et køretøj bliver brugt uden godkendelse i en weekend - eller hvis den er stjålet!

Systemet er fuldstændig fleksibelt så du kan specificere hvilke tidspunkter af dagen den ikke burde flytte sig. Den brugervenlige software betyder at du bare klikker og trækker områder i en kalender for at bestemme hvad der gælder.

Hvilke tracking alarmeringer kan du modtage?

Stationær Alarm

Modtag en medling hvis et køretøj ikke bevæger sig i indenfor et forudbestemt antal minutter eller timer så du kan sikre dig at chauffører er ved godt helbred eller så du bliver gjort opmærksom på om der er forsinkelser hos en kunde.

Uautorisert Alarm

Få øjeblikkeligt en alarm hvis en bil kører udenfor arbejdstiden. Dette gør at du bliver gjort opmærksom på at en bil bliver stjålet eller hvis den bliver brugt af en ansat på et tidspunkt hvor den burde stå stille.

Tomgangs Alarm

Er du klar over at 10 minutters tomgang i en bil svarer til cirka 0,1 liter brændstof forbrug? Nu kan du få besked i realtid når en af dine biler har stået stille med motoren i tomgang i for lang tid - dette hjælper til reduktion af diesel regningen og reduktion af CO2 udledningen fra din virksomhed.

Service og vedligeholds Alarm

Få information når dit køretøj trænger til service, skal til syn eller måske bare vinterdæk. Ved at holde dine køretøjer korrekt servicerede sparer du både penge på drift og forlænger bilernes levetid.

Geofence Alarm

Få en melding hver gang en af dine køretøjer ankommer til- eller forlader et specifikt geografisk område (geofence) eller få vished for at bilerne bliver inden for et specifikt område.

Specialtilpasset Alarm

Hvis du investerer i en af vores ConEx tracking enheder kan alarmer sættes op omkring køretøjs relaterede aktiviteter. Du kan for eksempel få en melding når en lastbil vipper ladet eller når liften lukker. Arbejder du med affaldshåndtering kan du få en medling hver gang en container eller skraldespand bliver løftet. Få en melding når kranen pakker sine støttefødder sammen. Bliv adviseret når baggagerummet åbner og lukker på servicebilen. En alarm eller melding kan knyttes til inhver tænkelig funktion på et køretøj med vores løsning!