4 Ting GPS Tracking kan gøre for en salgsstyrke

Som en virksomhed med en salgsstyrke i din bilflåde, vil en af dine vigtige prioriteter være at nå salgsmålene og sikre, at dit team er så produktive som muligt.

For at kunne holde et vågent øje med alle dine sælgeres aktiviteter ude på vejene, er det afgørende at sikre, at du har opbygget den mest effektive arbejdsstyrke og holde omkostningerne nede.

GPS tracking er det næste skridt i retning af at øge dit teams produktivitet og se en betydelig stigning i antallet af møder og aftaler. Først når du har fuld indsigt i, hvordan dit team performer, kan du tage indføre aktiviteter til at øge effektiviteten og være et skridt foran dine konkurrenter.

Så – hvorfor ville du bruge GPS tracking i din salgsstyrkes biler ?

Hold styr på dine sælgeres produktivitet

GPS tracking giver dig mulighed for at se præcis, hvor mange potentielle kunder blev besøgt, antal stop og tid brugt bag rattet. Du kan identificere om der blev brugt for meget eller for lidt tid på et potentiel kundeemne. For meget tid med én kunde efterlader mindre tid til et andet potentielt salg, og for lidt tid kan betyde en forspildt mulighed eller et dårligt planlagt møde.

En GPS tracking-enhed vil også vise, hvor dine sælgere har kørt ineffektive ruter, hvilket betyder mere spildtid, øget løn og højere brændstofomkostninger. Ved at identificere de bedste ruter for hver enkelt fører, kan du drastisk forbedre antallet af kundebesøg pr. sælger og dermed fjerne unødvendige omkostninger på løn og brændstof.

Få præcise kilometertal

Du kan næsten ikke undgå på et eller andet tidspunkt, at du har sælgere, der skal opgøres, hvad der er firma- og privatkørsel. Når opdelingen mellem firma- og privatbrug ikke altid er klart, kan det være svært at holde styr på omkostninger til kørte kilometer. Denne mangel på klarhed kan betyde, at du ender med at betale for en sælgers kørsel og omvej i forbindelse med privat indkøb og lignende.

Når sælgerne kommer med deres opgjorte kilometer-afregning til refusion, er du så sikker på, at du udelukkende betaler den erhvervsmæssige del? For at sikre, at du holder omkostningerne på et minimum , er vores GPS-tracking udstyr monteret med en Business / Privat-Knap. Dine medarbejdere kan trykke på knappen og give besked til systemet, hver gang der køres en firma tur. Dette giver dig en præcis rapportering fra det nøjagtige antal kilometerantal, som du skal refundere, og sikrer den ansatte at virksomheden ikke kan følge med i kørsel som er privat. Dermed fjernes kostbar tid brugt på administration af dette.

Lavere forsikringspræmier

Den pris, som du betaler for forsikring er bestemt af den risiko, du præsenterer over for forsikringsselskabet . Når du formindsker denne risiko, reduceres dine præmier. Med GPS Tracking er dine firmabiler overvåget 24×7, hvilket også giver dig mulighed for at kæmpe mod biltyveri .

Hvis et køretøj er blevet stjålet, vil dit GPS tracking system underrette dig med det samme. Da enheden identificerer de nøjagtige opholdssted for hvert køretøj , er der større sandsynlighed for, at har mulighed for at genfinde din stjålne ejendom. Dette kan være afgørende ud fra et forsikringsselskabs synspunkt, derfor ser vi ofte, at det gives udtryk i at belønne dig i form af at nedsætte prisen på din forsikring.

Forsikringsselskaberne er tilsvarende opmærksomme på, at dine sælgeres adfærd vil blive væsentligt forbedret, hvilket resulterer i bedre kørevaner og færre skader. Dette reducerer risikoen for forsikringsselskabet.

Reducer personaleomsætning

Medarbejdere i en salgsafdeling vil komme og gå – sådan er det bare. Med GPS tracking vil du få en bedre forståelse af, hvem der “født til” til jobbet , og hvem der ikke er. Dette giver dig mulighed for at holde på din allerbedste salgsstyrke og identificere dem, der ikke performer. Du kan øge medarbejdernes moral og yderligere lade det være en del af din virksomheds kultur ved at skabe incitamenter til toppræstationer. Dette medvirker til at skabe venskabelig konkurrence mellem kolleger og fastholde et højt niveau af produktivitet.

Der er masser af grunde til, at salgsmedarbejdere vil forlade din virksomhed, og når du mindst venter det, kan din allerbedste sælger vælge at stoppe og gå ud af døren. Uanset om det er fordi, at den pågældende sælger ikke får afregnet korrekt kilometerantal, for at tjene nok penge, mangel på tid på hjemmefronten, så er det udfarende sælgerjob måske ikke, hvad de forventede, eller de ikke kan lide den måde, de blev sendt afsted på.

GPS tracking vil holde dine førere glade ved at give dem de rigtige opgaver, identificere de bedste ruterog reducere papirarbejdet. Alt dette bidrager til føreren af bilen, som ikke længere behøves for at beskæftige sig med dårlige kort og forkerte kørselsanvisninger på vejen. Med bedre ruteplanlægning bruger de mindre tid på forsinkelser, og får dermed mere tid derhjemme. En glad arbejdsstyrke betyder, at dine medarbejdere forbliver loyale over for din virksomhed i længere tid.

Når sælgere tager afsted ud på landevejene, så er det umuligt at følge enhver bevægelse uden at at der er GPS-tracking i bilen. For salgschefer, der er opmærksomme på sælgernes adfærd er dette et afgørende værktøj til at forbedre den samlede effektivitet i salgsteamet.

Summa summarum er, når du tager disse værktøjer i brug for at opnå maksimal effekt, vil du uden tvivl overgå dine forventninger til salgsbudgettet.