ABAX – Næste generation af GPS Tracking og Flådestyring

ABAX Flådestyring er det næste spring fremad i udviklingen af GPS tracking og flådestyring software. Med fokus på enkelthed og tilgængelighed, gør denne platform virksomheder i stand til at få effektive ledelsesvaner, imens de reducerer deres driftsomkostninger og øger den samlede omsætning. Softwaren tilpasser sig behovene i virksomheder af en hvilken som helst størrelse, og hjælper dagligt virksomheder med at skabe større og bedre succeshistorier.

 

ABAX Connected workspace tilbyder en række produktegenskaber, herunder:

Interaktiv kortvisning

Interaktiv kortvisning giver lokaliseringsdata til at hjælpe brugere med at styre, filtrere og følge deres køretøjer i realtid. ABAX Flådestyring benytter Google Maps til øjeblikkeligt at vise opgavelokationer eller køretøjers placeringer direkte på kortet. En Google-drevet universal søgebjælke hjælper med at finde steder gennem søgning på adresse, breddegrad og længdegrad, og POI’er (steder af interesse).

Håndtering af opgaver og kvalitetskontrol

ABAX Worker lader dig håndtere opgaver og kvalitetskontrol fra kontor direkte til den enkelte medarbejders bil og mobiltelefon

Forbedrede Kommunikations Funktioner

Forbedrede Kommunikations Funktioner tilbyder tilpassede meddelelser og formularer samt SMS kommunikation, der giver oplysninger lige fra opgavenumre til leveringsstatus med underskrifter lige fra marken. Funktionen hjælper med at holde styr på vedligehold af udstyr, opgaver, og øger effektiviteten ved at auto-udfylde foreslåede adresser og viser kortnåle i landkortet.

Lokationer og alarmer

Lokationer og alarmer er en geofence funktion, hvor brugere kan trække grænser omkring et specifikt område og administrere alle føreres adfærd inden for disse grænser. Lokationer ABAX flådestyring kan angives via polygoner og rektangulære former direkte på Google Maps. En lokation kan hurtigt ændres, gentegnes og gemmes uden begrænsning på størrelse og form.

Rapportering og Analyse

Rapportering og Analyse tilbyder organisatoriske værktøjer til at se oplysninger om flådens ydeevne, vedligeholdelse af køretøjet og lokationsrapporter. Brugere kan hurtigt monitorere tilpassede visninger af flåden ved at vælge specifikke grupper af køretøjer eller førere for at se specifikke data.

Vedligeholdelsesmodul

Vedligeholdelsesmodulet sikrer virksomheder, at de ikke overskrider en dato eller kilometertal for service, udskiftning, dæk- eller olieskift igen. Det indbyggede modul er et stærkt værktøj til at hjælpe med at optimere service-tidsplaner og holde flåder vedligeholdt efter højeste standarder gennem robust vedligeholdelse rapportering.