Domino’s Pizza får en slice med Telemetri

Domino’s Pizza har revolutioneret deres leverance service i Austratien og New Zealand ved at lade kunder følge deres bestilling fra ovn til fordør.

Kæden har for nyligt investeret i telemetri til hele deres flåde af leveringskøretøjer – en service som gik live i Australien og New Zealand i August, og rulles ud globalt senere på året. Kæden har modtaget stor ros fra kunder.

Det er ikke kun kundetilfredshed som stiger, den nye løsning øger også sikkerheden for ansatte og den gennerelle effektivitet.

Informationerne som telemetri løsningen leverer sikrer at leveringspersonale aldrig farer vild, og at de ruter som køres er de mest effektive, så maden kan nå frem varm, og til tiden. Hvis føreren uheldigvis kommer i problemer (en ulykke) kan der effektivt meldes ind præcist hvor ulykken er sket så hjælp kan komme frem hurtigst muligt.

Domino’s Pizza’s kunders mulighed for at tracke deres pizza igennem hele dens rejse sætter dem mange gadelængder foran deres konkurrenter.

Det er win/win for alle. Kunderne sætter pris på pålideligheden og den følelse af overblik ved at kunne følge maden som er på vej til dem, og førere får gavn af den øgede sikkerhed, imens de ved at deres chefer kan se hvor de er og kommunikere med dem ved hjælp af 2-vejs kommunikation, samt hjælpe dem hvis det er nødvendigt.

Kontakt os for at høre hvordan gps tracking kan hjælpe din virksomhed.