I centrum af større byer, og på private parkeringsarealer kan parkeringsregningen for en 7 timers arbejdsdag nemt lyde på mere end 300 kroner. Med EasyPark sikrer du at din virksomhed ikke skal håndtere udlæg for dine medarbejdere, og det bliver muligt for dine medarbejdere kun at betale for præcis den tid der parkeres.

Med EasyPark indfører du også en risiko for at komme til at betale for mere parkering end du bruger, hvis en travl medarbejder glemmer at afmelde parkeringen efter en lang arbejdsdag eller på en tur til en grossist.

Siden 2013 har Fleetfinder og EasyPark leveret en fælles løsning til vores kunder som sikrer at der altid kun betales for den faktiske parkeringstid. Dine medarbejdere skal ikke længere huske at afmelde parkeringen – Fleetfinders flådestyrings og tracking platform til erhverv, ABAX, holder konstant øje med din bil, og afmelder parkeringen i samme øjeblik nøglen sættes i tændingen.

Vi slukker når du tænder

Vores avancerede EasyPark integration bygger på vores globalt markedsledende tracking og flådestyringsplatform ABAX. Når vi registrerer aktivitet på et køretøj sikrer vi på sekundet at parkeringen afmeldes hos EasyPark – lige meget hvor i Europa din bil befinder sig.

Stopper parkeringen på sekundet så du kun betaler for den tid du bruger parkeringspladsen
Automatisk beregning af antallet af arbejdstimer
Sammenlign mængden af ​​tid førere bruger på vejen mod tiden på arbejdslokationer
Identificer eventuel ineffektivitet i virksomheden

Vi gør det muligt at føre parkering på det korrekte kostcenter eller kunde

Detaljerede rapporter viser præcise parkeringsdata for hver afsluttet parkering, så du nemt kan sætte parkeringsudgifter på den korrekte sag, kunde eller kostcenter

  • Se præcis adresse inklusiv husnummer for hver parkering
  • Se parkeringszone for hver parkering
  • Se betalt beløb for hver parkering

Ikke afhængig af smartphone APP eller andet

Du vælger selv om du vil starte din parkering via EasyParks anmelderroste parkerings APP, om du vil ringe til EasyParks voice-service fra en kundes telefon, eller for den sags skyld lade en kollega aktivere parkering på din bil fra sin telefon.

Når parkeringen er startet er du ikke afhængig af smartphone App, eller andre digitale værktøjer – ABAX platformen holder øje med din bil, og kommunikerer direkte med EasyPark for dig når bilen flyttes

  • Det er lige meget hvem der kører bilen – er der en aktiv parkering på bilen afmeldes den når bilen flyttes
  • Du er ikke afhængig af om din telefon har strøm til en hel arbejdsdag

Direkte integration med økonomisystem og sagsstyring

Fleetfinder er markedets førende leverandør af gps tracking og flådestyring til erhverv. Derfor er det vigtigt for os at du kan bruge dine data der hvor de gør mest gavn. Førende leverandører af mobile workforce løsninger som ExpandIT Mobile, Ordrestyring.dk og mange andre kan således trække parkeringsdata og udgifter direkte ind på den korrekte sag sekundet efter at parkeringen er afsluttet, og på denne måde sikre at din EasyPark løsning ved hjælp af Fleetfinder bare bliver en del af din automatiske databehandling.

  • Slip for at bruge tid på at læse rapporter
  • Alt parkering får automatisk et kostcenter eller tildeles en kunde / sag