Trailere, containere, lysmaster, generatorer, varmepumper, mobile dieseltanke, lifte… Det er muligt at de ikke har motor eller rat, men de har alligevel en tendens til at blive væk, og koste din virksomhed unødig spildtid.

Med vores diskrete EQ tracker til udstyr og aktiver, leverer Fleetfinder en gps tracking enhed som giver dig lokations rapportering på dit udstyr og værdifulde aktiver – også dem som ikke er strømførende. Dette sikrer at også dit udstyr bliver synligt i det samlede billede som vores ABAX platform leverer – på lige fod med dine køretøjer med gps tracking.

  • Track det hele – til en overkommelig pris – Nu er det muligt at få glæderne ved gps tracking af udstyr på endnu flere af dine aktiver.
  • Pålidelig og hårdfør – vores IP-67 ratede gps tracker monteres nemt på dine enheder, og kan tåle ekstreme vejr- og arbejdsforhold.
  • Perfekt til ubemandet udstyr – Fordi den er selvforsynet med batteri, er det den perfekte løsning til aktiver, der skal spores, men ikke har egen strømkilde
  • Mange år på en enkelt opladning – Enheden rapporterer tilbage til Fleetfinder ABAX flere gange i døgnet, og det interne batteri varer i op til syv år.