I konkurrenceprægede miljøer skal værktøjer som sætter dig foran dine konkurrenter tages imod med begge hænder. GPS Tracking og flådestyring som gør dig i stand til nemt at skære omkostninger, øge produktiviteten og forbedre service. Slip potentialet i din virksomhed fri med real-tids gps tracking og flådestyring fra Fleetfinder – Navman Wireless Nordic.

Reducer omkostningerne

 

Du kan administrere dine driftsomkostninger endnu bedre med en gps tracking løsning. Når du gør brug af lokationer, kan du hurtigere identificere mere brændstoføkonomiske ruter. Du får adgang til vigtige rapporter, der giver et præcist billede om arbejdstid, og om gulpladebiler bruges uden for arbejdstiden – alt sammen ting, der hjælper med at reducere dine operationelle udgifter.

Optimer Kundeservice

 

Du leverer en førsteklasses kundeservice med hjælp fra vores gps tracking software. Total synlighed af din flåde betyder, at du nemt kan se når leverancer og serviceopgaver er forsinkede, eller når føreren kun er et par minutter væk fra næste opgave, så du proaktivt kan informere dine kunder om mere, end de forventer.

Forøg Produktiviteten

 

Du vil sandsynligvis have mulighed for at presse en ekstra opgave ind på dagen – eller nå de ekstra leverancer, takket være det overblik og de optimeringer i dagligdagen, som gps tracking og flådestyring giver. Med øget synlighed af din flåde kan dit kontorpersonale planlægge opgaver endnu mere effektivt og sende den bedst passende bil til opgaven, hvilket giver værdi direkte på bundlinien.

 

Kernen i vores GPS tracking og flådestyring er OnlineAVL, systemet som tager et væld af køretøj, fører og lokationsinfirmationer og omsætter dem til handlingsrettede informationer som gør dig i stand til at træffe forretningsmæssige beslutninger der leverer ægte investeringsafkast.
Fordi hver enkelt virksomhed er unik med forskellige mål, motivationer og pres, er vores gps tracking og flådestyringssystem bygget til at passe omkring dig. Takket være et omfattende og løbende forsknings- og udviklingsprogram, betyder vores modulære tilgang at du kan vælge elementer som vil give et positivt afkast af din investering på præcis den måde der passer til din virksomhed.