//service.fleetfinder.com/wp-content/uploads/2017/06/eld-answers_hero-1440x441.jpg

DRIVE

Markedets førende Navigation og 2-vejs kommunikation i samarbejde med Garmin

DRIVE kombinerer flådestyring, kommunikation, navigation, ekspedition, og dokumentationssystemer i ét brugervenlig førerinterface som strømliner processer for chauffører, disponenter og flåden. Dens fokus på føreren og operationel effektivitet baner vejen for automatiserede opgaver, sikrere veje og glattere kommunikation.

DRIVE gør føreren af bilen i stand til at holde forbindelsen, bevare fokus, ankomme sikkert og til tiden. Drive reducerer også risikoeksponering og ineffektivitet med distraheret kørsel og manuel papirarbejde. Det er en multi-funktionel værktøj, der kan tjene som en del af en virksomheds professionelle flådestyringsplatform.

Præcis navigation og vejvisning

Drive tilbyder det nyeste inden for navigation og routing-værktøjer, der giver bilister problemfrit se opgaveplaceringer eller andre landemærker fra en interaktivt kort skærm. Ledere kan sende rute-information og opdateringer direkte til en førerkabine ved hjælp af deres Navman Wireless OnlineAVL2 GPS tracking og flådestyringssoftware platform.

Stemmeaktiveret navigation

DRIVE's navigationsfunktioner omfatter indbygget stemme-aktiveret assistance. Chauffører kan aktivere en menu og indtaste en destination ved hjælp af simple talte kommandoer.

Nem To-vejs kommunikation

Brugervenlig kommunikation imellem kontor og bil sikrer at fører og kontor konstant er opdateret. Behovet for e-mail, SMS og lange telefonsamtaler reduceres, og alt kommunikation håndteres ved hjælp at en brugervenlig løsning direkte fra bilen.

Papirløse, Tilpassede formularer

Ved brug af OnlineAVL2 kan virksomheden oprette og tilpasse digitale formularer, som kan sendes til føreren af bilen. Føreren kan nu indhente underskrift fra kunden, ordredetaljer, se fakturagrundlag og meget andet.

Papirarbejde og tidsrøvende arbejdsgange elimineres eller reduceres kraftigt.

Digital POD

Du kan modtage underskrift direkte i formularen og dermed sende bekræftelse om udført opgave eller levering direkte fra marken.

Engine Monitoring System (EMS)

Ved forbindelse til bilens CANBus præsenterer DRIVE's EMS funktion føreren for motorparametre som omdrejninger, hastighed, temperatur, brændstof og olietryk.

Lastbil Attributter

Lastbil attributter hjælper lastbilchauffører med at finde den sikreste rute, og undgå smalle veje, lave viadukter, veje med begrænsninger for akseltryk og brohøjder.