Husker du at få registreret hver køretur som skal afregnes med din arbejdsgiver?

Satserne for udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelse i 2017 er 3,53 kroner pr. kilometer under 20.000 og 1,93 kroner for kilometer over 20.000.

Den tid du bruger på at føre kørebog er cirka 5 minutter pr. registreret tur – dels skal du huske hvor du kørte fra og til, du skal huske at notere hvad trip-tælleren stod på ved turens start og stop, måske har du glemt at note trip-tællerens stand og skal finde en computer, gå på nettet og finde en ruteplan for den tur du har kørt

De korte ture er de dyre

Det er de korte ture som koster dig penge. En kort tur til et møde i byen regner man ofte som en bagatel og får den ikke skrevet i kørebogen. Når man måler efter er selv de korteste ture oftest imellem 4 og 8 kilometer – altså imellem 14 og 29 kroner svarende til 60 kroner af din bruttoløn

Virksomheden vinder også

Når din kørsel registreres elektronisk kan virksomheden få kørselsregnskaber hvor bogholderiet ikke behøver bruge tid på manuelle sammentællinger og efterregning. Der genereres en automatisk rapport når der køres løn, og når der er behov kan du til enhver tid trække kørselsrapporter som viser data fra hver firmarelateret køretur.

Samtidig får virksomheden mulighed for at dokumentere og føre statistik med hvornår og hvor lang tid bestemte kunder er blevet besøgt – enten pr. besøg eller som et resume for en periode.

Hvad skal du bruge

Alt du skal huske er at trykke på knappen før du slukker bilen når du vil registrere Erhvervskørsel, så tager vi turens samlede data og registrerer som firmakørsel og sikre at du bliver afregnet til den korrekte takst.

Den elektroniske kørebog er en basal del af alle vores løsninger, og bygger på vores prisbelønnede ABAX tracking og flådestyringssystem som til dagligt betjener mere end 250.000 køretøjer.

Kontakt os i dag på 70 269 732