Hvordan har du det?

Hør hvad bilen svarer...

 

Når det bruges korrekt, er flådestyring et værktøj til langt mere end at sikre geografisk overblik.

Når du sætter dig bag rattet i din bil, fortæller din kørestil en masse om, hvordan du har det.

Med avanceret måleudstyr, og læsbar rapportering, bliver du gjort opmærksom på adfærdsændringer, som kan indikere stress eller depression i tide, så du kan nå at rette op inden det ender i langtidssygemelding.

Vi kører alle mere eller mindre fornuftigt eller økonomisk, når vi kører bil. Af menneskelige, miljø- og økonomiske årsager skubber Fleetfinder selvfølgelig på, for at alle skal køre miljørigtigt, både for at reducere slitage og spare brændstof.

Lige meget om du kører aggressivt eller forsigtigt, vil du ved kørsel under normale omstændigheder danne et førerscore-niveau, som vi behandler som din “baseline”.

Er der for travlt, for højt budget, eller en helt anden personlig årsag til, at du kommer ud af balance, vil din førerscore røbe det. Du behandler nemlig både speeder, bremse og rat anderledes, når du ikke er i balance, og din opmærksomhed vil ofte være andre steder end på landevejen.

Som alle andre virksomheder i vækst ansætter vi medarbejdere hos Fleetfinder i takt med, at der kommer flere og flere opgaver, så vi sikrer, at vi kan levere den kundeservice, som  vi er kendte for i markedet.

Hvordan opdager vi, at der er et behov?

I travle perioder løber alle bare lidt hurtigere for at nå det vi skal. Kundeservicen er næsten den samme, og vi lever stadig op til de standarder som internt er sat op.

Ét af de værktøjer, vi bruger internt i Fleetfinder, er fører score. Det sikrer, at vi holder øje med stressniveau og måler på andet end budgettal og regneark, der nemt distancerer sig fra den enkelte person.

Eksempel:
Grafen ovenfor er beslutningsgrundlaget for en nyansættelse i januar.

I en afdeling i Fleetfinder så vi i efteråret udslag på fører score, som normalt lå på 83 point.

Med en ny spiller på teamet i januar, kom der igen styr på en af vores kerneværdier hos os: “work-life-balance”, som vi sætter så meget pris på i Fleetfinder. Fører score og stressniveau kom på plads, allerede med udgangen af februar.