OnlineAVL Teknologien

Motoren bag verdens førende GPS tracking og flådestyringsplatform

Hele vores produkserie er bygget på en kompromisløs filosofi. Alle Fleetfinder - Navman Wireless Nordic kunder de højeste niveauer af service og produkt kvalitet. Dette sikrer dem maksimalt afkast.

Det der driver det hele er OnlineAVL - den markedsførende teknologi som er motoren i vores produktserie bestående af Essential, Fleet+ og Complete. OnlineAVL Teknologien er den definitive gps tracking og flådestyringsplatform som vælges af flere danske virksomheder end nogen anden.

OnlineAVL teknologien bygger på vores mangeårige erfaring og ekspertise, og indeholder fire nøgleelementer.

Systemarkitektur - vi er fast besluttede på at levere det stærkeste og mest fleksible gps tracking system på markedet. 100% redundans i vores infrastruktur og en privat datacloud som er hosted i faciliteter bygget specifik til dette formål sikrer at vores kunder bevarer forbindelsen til deres flåde.

Forksning og Udvikling - branchen står aldrig stille og det gør vi heller ikke. Vores in-house team fortsætter med at skubbe branchen fremad. Med et årlig budget på over 40 millioner kroner er vi indstillede på at give vores kunder den absolut bedste tracking tjeneste.

Innovation og raffinement - begge dele er en integreret del af vores forretning. Vi udvikler ikke kun nye produkter, men forfiner løbende vores kerneydelser for konstant at forbedre vores kunders oplevelse, imens vi styrker det primære formål med vores produktserie - at give besparelser.

Ubegrænset Potentiale - OnlineAVL teknologien er bygget til at give dig valgmuligheder og fleksibilitet. Når du vælger OnlineAVL får du et væld af muligheder for at hjælpe din virksomhed med at maksimere besparelser nu og i fremtiden.