ABAX

– Markedets eneste 4. generations mobile workforce platform

ABAX er det næste spring fremad i udviklingen af GPS tracking og flådestyring software. Med fokus på enkelthed og tilgængelighed, gør denne platform virksomheder i stand til at få effektive ledelsesvaner, imens de reducerer deres driftsomkostninger og øger den samlede omsætning. Softwaren tilpasser sig behovene i virksomheder af en hvilken som helst størrelse, og hjælper dagligt virksomheder med at skabe større og bedre succeshistorier.

 

ABAX tilbyder en række produktegenskaber, herunder:

Interaktiv kortvisning

Interaktiv kortvisning giver lokaliseringsdata til at hjælpe brugere med at styre, filtrere og følge deres køretøjer i realtid. ABAX benytter Google Maps til øjeblikkeligt at vise opgavelokationer eller køretøjers placeringer direkte på kortet. En Google-drevet universal søgebjælke hjælper med at finde steder gennem søgning på adresse, breddegrad og længdegrad, og POI’er (steder af interesse).

Tracking af dit værktøj

Alle virksomheder bruger mange penge på værktøj som bortkommer, og meget tid på at lede efter værktøj. Med ABAX Mini hjælper 250.000 køretøjer i Europa, og 17.000 i Danmark, dig med at holde styr på hvor din skruemaskine eller alt muligt andet værktøj sidst har været i brug.

Forbedrede Kommunikations Funktioner

Forbedrede Kommunikations Funktioner tilbyder tilpassede meddelelser og formularer, der giver oplysninger lige fra opgavenumre til leveringsstatus med underskrifter lige fra marken. Funktionen hjælper med at holde styr på vedligehold af udstyr, opgaver, og øger effektiviteten ved at auto-udfylde foreslåede adresser og viser kortnåle i landkortet.

Lokationer og alarmer

Lokationer og alarmer er en geofence funktion, hvor brugere kan trække grænser omkring et specifikt område og administrere alle føreres adfærd inden for disse grænser. Lokationer i ABAX kan angives via polygoner og rektangulære former direkte på Google Maps og kan farvekodes baseret på lokationstyper. En lokation kan hurtigt ændres, gentegnes og gemmes uden begrænsning på størrelse og form.

Rapportering og Analyse

Rapportering og Analyse tilbyder organisatoriske værktøjer til at se oplysninger om flåden. Brugere kan hurtigt monitorere tilpassede visninger af flåden ved at vælge specifikke grupper af køretøjer eller førere for at se specifikke data.

Vedligeholdelsesmodul

Vedligeholdelsesmodulet sikrer virksomheder, at de ikke overskrider en dato, kilometertal eller motortimer for service, udskiftning, dæk- eller olieskift igen. Det indbyggede modul er et stærkt værktøj til at hjælpe med at optimere service-tidsplaner og holde flåder vedligeholdt efter højeste standarder gennem robust vedligeholdelse rapportering.