GPS Tracking ved hånden

Få adgang til information om dine køretøjer fra Smartphone og Tablet

Når din virksomheds behov tager dig ud af kontoret, kan du regne med på vores interaktive gps tracking app til at sikre, at du kan bevare overblikket over din flåde.

App'en gør dig i stand til straks at se køretøjers aktivitet, kommunikere med dine chauffører og hurtigt at identificere det nærmeste køretøj til hasteopgaver.

Vores app er gratis for alle kunder, så tjek dens muligheder nedenfor. Du kan downloade det fra Apple App Store eller fra Google Play.

Se dine køretøjers placeringer via mobilen

Få øjeblikkelig adgang til at se dine køretøjers placeringer fra din smartphone eller tablet. Se om de er undervejs eller er stationære, og sikre dig at de er på rette vej til næste opgave.

Vis køretøjers aktivitet for en given dag

Dokumenter dine føreres aktivitet for en hvilken som helst dag i historien direkte på mobilen, så du kan afklare spørgsmål til regninger direkte hos kunden.

Kommunikér med- og dirigér dine biler

Du har virksomhedens workflow i din hule hånd - send opgaver til dataterminaler i dine biler og sørg for at din flåde arbejder lige så hårdt for din virksomhed som du gør. Tilføj vores M-Nav navigationsanlæg og du kan guide dine førere lige til kundens dør.