Hvad prisen end er ved pumperne, så kan GPS Tracking nedbringe omkostninger på brændstof!

Siden sidste del af ​​2015 har vi nu nogle af de laveste priser på brændstof i over et årti.

Rabatordninger og brug af kort ved pumpen har været en velkommen lettelse for virksomhedsejere, der har fokus på at reducere omkostningerne, hvor det er muligt.

Fleetfinders kunder er ingen undtagelse, og mange har investeret i vores telemetrisystemer for at skære omkostningerne ved at reducere ting som tomgangstid og monitorere føreradfærd.

Investering i Smart Telematics fra Fleetfinder – ABAX giver virksomhedens ledelse mulighed for specifikt at måle brændstofforbrug på en fører af en given bil med klare online Dashboard og rapporter. Vores software giver virksomheden muligheder til at analysere oplysninger om personalets føreradfærd.

Indsigt fra produkter som ABAX tilbyder en bedre forståelse og mere kontrol, så det er nemt at se besparelser på områder som f.eks. brændstof. Når du tydeligt kan se, hvor ting som tomgang, hastighedsoverskridelser og hårde opbremsninger giver spild af brændstof, kan du handle hurtigt for at reducere dit forbrug – uanset eksterne situationer som f.eks. brændstofpriser.

Selv om vores kunder, som alle andre,  nyder denne periode med lavere priser på brændstof, så er ønsket om at holde brændstof-forbruget nede stadig højt på agendaen i virksomhederne, fortæller Henrik Petersen i vores serviceafdeling

“Selv med de lavere brændstofpriser taler vi stadig med virksomheder, der ønsker at gøre alt, hvad der er muligt for at opnå flere besparelser inden for dette område, hvilket er årsagen til, at de vælger at investere i GPS tracking-teknologier.

Det betyder ikke noget, om prisen på brændstof er på 6 Kr., 10 Kr. eller 12 Kr. pr. liter, fordi den procentvise besparelse er signifikant for de virksomheder, der investerer i vores teknologi.”

Det er ingen hemmelighed, at kapitalisering med baggrund i detaljerede rapporter, som Telemetri-løsningerne fra Fleetfinder leverer, bidrager effektivt til at nedbringe virksomhedens driftsomkostninger.

Henrik Petersen tilføjer  “På trods af faldet i udgifter til brændstof, er vi sjældent stødt på virksomheder, der ikke er interesseret i at spare penge på brændstof, da det er ofte deres største udgift.

Hvorfor vente på at brændstofpriserne stiger igen for at begynde at gøre yderligere besparelser? “

Kontakt Fleetfinder ABAX for at finde ud af, hvordan du kan styre dit køretøjers driftsomkostninger bedre med vores GPS-tracking løsning i dag.