Hvorfor Fleetfinder – ABAX

GPS tracking til mere end 20.000 virksomheder og 250.000 køretøjer

Tilbage i 2001 var vi med til at lancere den første løsning som kombinerede GPRS netværk med internettet, og gjorde på denne måde gps tracking og flådestyringsteknologi tilgængeligt for tusinder af virksomheder i Danmark.

Siden da er vi vokset til at blive en global markedsleder indenfor gps tracking, flådestyring, kommunikation og satellit navigationsløsninger. Vi er i dag den oftest valgte trackingleverandør i de fleste af de lande vi opererer i, heriblandt også Danmark.

Med mere end 21.000 kunder og over 250.000 køretøjer forbundne via mobilnetværk eller satellit, har vi i dag omkring 500 ansatte i Europa, og et team på mere end 40 som kun beskæftiger sig med forskning og udvikling.

 

Begrundelse 1:ABAX teknologien

Hele vores produktserie er bygget på en kompromisløs filosofi. som sikrer alle Fleetfinder – ABAX kunder de højeste niveauer af service og produkt kvalitet. Dette sikrer dem maksimalt afkast.

Det der driver det hele er ABAX – den markedsførende teknologi som er motoren i vores produktserie bestående af Kørebog, Flådestyring og GPS registrering af udstyr og værktøj. ABAX Teknologien er den definitive gps tracking og flådestyringsplatform som vælges af flere danske virksomheder end nogen anden.

 

Begundelse 2: Fremtidssikret GPS tracking

Med et team på mere end 40 mand som kun arbejder med udvikling af vores platform kan du være sikker på at du sammen med Fleetfinder – ABAX er i førerposition. Vi lytter konstant til feedback fra vores kunder og sikrer at du får den funktionalitet du har brug for, for at gøre dit arbejdsliv enklere. Alle drager selvfølgelig gavn af vores løbende gratis gps tracking funktionsopgraderinger

 

Begrundelse 3: Specialister i Dansk Persondatalovgivning og GDPR

Vi har vores egne eksperter, som konstant sikrer at både vi, og vores kunder er i overenstemmelse med persondata lovgivning og GDPR fra 25. maj 2018.

 

Begrundelse 4: Det mest fleksible system på markedet

Vi forstår at alle virksomheder ikke er ens, og derfor tilbyder vores produktserie fleksibilitet og valgmuligheder som sikrer at dit system opnår det bedst mulige afkast.

Med en løsning som er designet til at imødekomme behovene i de meget forskellige virksomheder vi betjener, og et spektre af mulige tilføjelser som gør dig i stand til at tilpasse og optimere din løsning kan du være sikker på at Fleetfinder -ABAX har løsningen til dig.

 

Begrundelse 5: Arkiverede GPS tracking rapporter lige ved hånden

Med Fleetfinder – ABAX kan du trække rapporter med data op til for evigt bagud. De fleste andre systemer begrænser enten adgangen til rapporter (man fjerner eksempelvis alt andet end tænding til/fra data) eller begrænser dem til kun 3 måneder bagud, hvorefter du bare må håbe på det bedste.

Arkiverede data som er ældre end 24 måneder er selvfølgelig også gratis så længe du er kunde hos os. Vi synes ikke du behøver at betale for dine data to gange – det er andre virksomheder ikke enige i.

 

Begrundelse 6: Markedets bedste kundeservice og support

Med Fleetfinder – ABAX kan du forvente markedets bedste kundeservice, inklusiv adgang til gratisk teknisk support, løbende opdateringer af funktionalitet i platformen, og endda rådgivning og support på bredere og blødere udfordringer, så som hvordan du introducerer en tracking løsning i din virksomhed og til dine førere.

Alle vores montører er godkendte efter vores strikse kriterier, og du kan være sikker på at dine køretøjer er i pålidelige hænder.

Vores hurtigtreagerende tekniske support teams er fysisk placerede i hvert enkelt land, og sikrer minimal nedetid og vedligeholds udgifter. Vi tilbyder selvfølgelig også personlig uddannelse hos vores kunder, og ikke kun uddannelse over telefonen.

 

Begrundelse 7: Integreres nemt med andre softwareløsninger du måtte benytte

Vores brugerflade, de trackingbilleder og opdateringer du ser på din computer, er designet med integration for øje. Alt data du ser kan også integreres med tredieparts programmer. Det betyder at du kan knytte forbindele til andre software systemer du måtte benytte, så som ruteplanlænging, vejesystemer, mobil workforce løsninger, ERP og CRM. Du kan også bygge specialtilpassede rapporter som matcher dine specifikke behov.