Hvorfor Fleetfinder – Navman Wireless

GPS tracking til mere end 40.000 virksomheder og 500.000 køretøjer

 

Tilbage i 2001 var vi de første til at kombinere GPRS netværk med internettet, og gjorde på denne måde gps tracking og flådestyringsteknologi tilgængeligt for tusinder af virksomheder.

Siden da er vi vokset til at blive en global markedsleder indenfor gps tracking, flådestyring, kommunikation og satellit navigationsløsninger. Vi er i dag den oftest valgte trackingleverandør i de fleste af de lande vi opererer i, heriblandt også Danmark.

Med mere end 21.000 kunder og over 500.000 køretøjer forbundne via mobilnetværk eller satellit, har vi i dag omkring 300 ansatte fordelt på 16 kontorer, og et team på mere end 70 som kun beskæftiger sig med forskning og udvikling.

 

Begrundelse 1: Online AVL teknologien

Hele vores produktserie er bygget på en kompromisløs filosofi. Alle Fleetfinder – Navman Wireless Nordic kunder de højeste niveauer af service og produkt kvalitet. Dette sikrer dem maksimalt afkast.

Det der driver det hele er OnlineAVL – den markedsførende teknologi som er motoren i vores produktserie bestående af Essential, Fleet+ og Complete. OnlineAVL Teknologien er den definitive gps tracking og flådestyringsplatform som vælges af flere danske virksomheder end nogen anden.

 

Begundelse 2: Fremtidssikret GPS tracking

Med et team på mere end 70 mand som kun arbejder med udvikling af vores platform kan du være sikker på at du sammen med Fleetfinder – Navman Wireless Nordic er i førerposition. Vi lytter konstant til feedback fra vores kunder og sikrer at du får den funktionalitet du har brug for, for at gøre dit arbejdsliv enklere. Alle drager selvfølgelig gavn af vores løbende gratis gps tracking funktionsopgraderinger

 

Begrundelse 3: Den mest pålidelige telekommunikations support

Vi er forbundet direkte til vores dataudbyder (som tilfældigvis er telekommunikationsgiganten Vodafone) over dedikerede linier fremfor over konventionelle dial-up linier som er mindre pålidelige. Du får simpelthen ikke den nedetid som andre udbydere har. Tripple redundans sikrer selvfølgelig også systemets pålidelighed.

Vi benytter dedikerede datalinier, i modsætning til de offentlige linier som de fleste af vores konkurrenter benytter, hvilket betyder at dine køretøjers data forbliver sikre. Vores servere befinder sig på en lokation som tidligere har tilhørt det engelske forsvarsministerium, med de seneste sikkerhedsfaciliteter, forstærkede ståldøre og krypteret biometrisk adang og 24/7 videoovervågning.

 

Begrundelse 4: Det mest fleksible system på markedet

Vi forstår at alle virksomheder ikke er ens, og derfor tilbyder vores produktserie fleksibilitet og valgmuligheder som sikrer at dit system opnår det bedst mulige afkast.

Med en løsning som er designet til at imødekomme behovene i de meget forskellige virksomheder vi betjener, og et spektre af mulige tilføjelser som gør dig i stand til at tilpasse og optimere din løsning kan du være sikker på at Fleetfinder – Navman Wireless Nordic har løsningen til dig.

 

Begrundelse 5: Arkiverede GPS tracking rapporter lige ved hånden

Med Fleetfinder – Navman Wireless Nordic kan du trække rapporter med data op til 24 måneder bagud. De fleste andre systemer begrænser enten adgangen til rapporter (man fjerner eksempelvis alt andet end tænding til/fra data) eller begrænser dem til kun 3 måneder bagud, hvorefter du bare må håbe på det bedste.

Arkiverede data som er ældre end 24 måneder er selvfølgelig også gratis så længe du er kunde hos os. Vi synes ikke du behøver at betale for dine data to gange – det er andre virksomheder ikke enige i.

 

Begrundelse 6: Markedets bedste kundeservice og support

Med Fleetfinder – Navman Wireless Nordic kan du forvente markedets bedste kundeservice, inklusiv adgang til gratisk teknisk support, løbende opdateringer af funktionalitet i platformen, og endda rådgivning og support på bredere og blødere udfordringer, så som hvordan du introducerer en tracking løsning i din virksomhed og til dine førere.

Alle vores montører er godkendte efter vores strikse kriterier, og du kan være sikker på at dine køretøjer er i pålidelige hænder.

Vores hurtigtreagerende tekniske support teams er fysisk placerede i hvert enkelt land, og sikrer minimal nedetid og vedligeholds udgifter. Vi tilbyder selvfølgelig også personlig uddannelse hos vores kunder, og ikke kun uddannelse over telefonen.

 

Begrundelse 7: Integreres nemt med andre softwareløsninger du måtte benytte

Vores brugerflade, de trackingbilleder og opdateringer du ser på din computer, er designet med integration for øje. Alt data du ser kan også integreres med tredieparts programmer. Det betyder at du kan knytte forbindele til andre software systemer du måtte benytte, så som ruteplanlænging, vejesystemer, mobil workforce løsninger, ERP og CRM. Du kan også bygge specialtilpassede rapporter som matcher dine specifikke behov.