Vores Intelligente Telemetri system genererer enorme mængder information om hvordan dine køretøjer bliver kørt, men takket være vores føreradfærds rapporter som kan indstilles så de passer din virksomhed, er det du får den rigtige information på det rigtige tidspunkt.

Vores fører rapporter er faktisk blevet designet med brugeren for øje. De er fleksible og simple at forstå så du kan komme videre med arbejdet, og ikke kører fast på grund af information overload.

Ved hjælp af vores unikke score algoritme kan du se effektiviteten for hver af dine førere på lige fod. Om en af dine førere kører 250 kilometer om ugen i byen, og en anden kører 3000 kilometer på motorveje, kan systemet “normalisere” deres performance så du hurtigt kan sammenligne lige for lige og håndtere udfordringer så tidligt som muligt.

Rapporterne er intelligente, så samtidig med at de leverer et hurtigt værktøj til at graduere så benchmarking og sammenligning muliggøres, vil systemet kun fortælle dig om udfordringer som kræver opmærksomhed.

For som man siger – hvis det virker, så lad være med at reparere det. Hvis du fokuserer på det du ønsker at ændre vil du opnå et mere positivt og effektiv afkast af din investering.