Hold øje med din last fra A til B og °C

- og giv din virksomhd det kølige overblik

Fleetfinder - Navman Wireless Nordics' temperatur monitorerings løsning er specielt udviklet til køletransportbranchen og muliggør realtids datafangst fra alle førende temperaturmonitoreringsovervågning temperatur enheder.

Løsningen hænger sammen med telemetri systemet og er designet til at maksimere flådens effektivitet, og simplificere dit dokumentationsarbejde, imens du gør hvad der er muligt for at sikre at de temperaturkontrollerede varer leveres til kunderne til tiden og i rette stand.

For at korrigere skal du først identificere

Vores temperatur monitoreringsløsning indsamler data fra flere forskellige kilder - både på tværs af flåder og fra flere områder i samme køretøj.

Alarmer bliver udløst hvis temperaturen skrider over eller under definerede tærskelværdier, så du nemt kan identificere og tage skridt til at afhjælpe situationer så snart de opstår.

Vi automatiserer indsamling af data til dokumentation for levering og transport ved korrekt temperatur. Temperaturdata er tilgængelige øjeblikkeligt efter at de er registret i køretøjet, og historik ligger trygt gemt hos os uden tidsbegrænsninger.

Kompatibilitet og overenstemmelse

Fleksibelt nok til at forbinde til hele flåden, både enkeltstående og indbyggede dataloggere.

Snitflade imod alle førende temperatur monitoreringsenheder som er almindeligt anvendt i køletransport.

Velegnet til brug i kølevogne, lastbiler og trailere.

Hjælper med overholdelse af gældende lovgivning - herunder risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter (HACCP).

Navman Wireless Tracking og temperaturovervågning. Hjælper flåde administratorer med at gøre alt der er muligt for at sikre at temperaturkontrollerede forsendelser leveres effektivt, til tiden og i rette stand.