Tidsforbrug hos grossisten

Kørsel til og fra grossist, trælasten eller egne lagre kan sjældent undgåes når din virksomhed lever af at levere service på kunders adresser. For at adfærd skal kunne ændres skal den først kunne måles – dette gælder også i forhold til kørsel til grossister.

Grossist kørsel kan være et behageligt afbræk i en travl hverdag – 15 minutter i bilen (hver vej) og et kendt og venligt ansigt som leverer de dele der skal hentes. Det bliver hurtigt til unødig meget tid.

Ifølge FDM vil en samlet 20 kilometer kørsel til og fra grossist koste omkring 100 kroner.

Som udgangspunkt kan kørsel til grossisten faktureres som tidsforbrug til kunden, men her er der ofte risiko for at kunden klager fordi der ikke er forståelse (eller indsigt i) kørsel til grossisten, eller at der skal bruges tid på at finde en ny parkeringsplads ved ankomst hos kunden igen.

Mange grossister har indført time-levering i store områder af landet – eksempelvis har Lemvig Müller en løsning hvor der betales 169 kroner for leverancer hvor der garanteres levering inden for en time – og med lidt omtanke og planlægning kan det ofte være en god løsning at betale 169 kroner for levering, alt imens svenden bruger “ventetiden” på at forberede opgaven eller tager hul på andre del-elementer af opgaven hos kunden.

En professional GPS Tracking og Flådestyringsplatform sikrer at du til enhver tid kan få både overordnet overblik og detalje for besøg på kendte lokationer som grossist, trælast, værksted eller for den sags skyld kundeprojekter.